За нас

Зонтех България ООД е иновативна компания, която може да Ви предложи множество продукти за Вашата ИТ инфраструктурата, специални ползи за Вашите служители, добавена стойност,като консултации за избора на правилните продукти, личностно отношение към Вас и Вашите нужди. Нашата цел е винаги да сме лоялен и надежден партньор!

 

Нашата визия

Зонтех България ООД е ИТ компания, чиято главна цел и мисия е да поддържа и подобри Вашата ИТ инфраструктура. Ние можем да ви предложим широк спектър от ИТ услуги като поддръжка на работни станции и лаптопи, имплементация на Активна Директория и домейн контролери, файлови и сториджи сървъри, поддръжка и изграждане на компютърни мрежи и не на последно място множество решения за Вашата ИТ сигурност.

Нашите ИТ експерти са с многогодишен опит и множество успешно завършени проекти.
Зонтех България ООД е надежден бизнес партньор за Вашата ИТ инфраструктура.

 

 

IT Услуги

Ние от Зонтех България ООД разработихме няколко IT Услуги в услуга за Вас, нашите клиенти:

 

System administration


Поддръжка на всички Windows OS, Microsoft Office, инсталация и конфигурация на работни станции и лаптопи.
Поддръжка на Windows Servers 2003,2008,2012,2016, Активна Директория и сървърна виртуализация.

 

File servers & storages


Зонтех може да Ви предложи конфигуриране и поддръжка на файлови и сторидж сървъри, както и консултации при избора на продукт спрямо Вашите нужди.

 

Network administration


Зонтех може да изгради и поддържа Вашата мрежа. Нашите мрежови администратори са CCNA и CCNP сертифицирани професионалисти с многогодишен опит.

 

IT Security


ИТ сигурността се превръща във все по-голямо предизвикателство за всеки бизнес. Ние предлагаме изграждане и поддръжка на Firewalls, VPN свързаност, мрежова защита, Anti-Virus, както и много други решения за Вашата ИТ сигурност.

 

Web Service


Разработка на Уеб страници. Ориентирани сме към изработката на фирмени страници, онлайн магазини и уеб недвижими имоти. Екипът ще ви предложи уникален дизайн с новаторско мислене за Вашето представяне.

 

СЕО optimization


СЕО Оптимизацията е популяризиране на вашия сайт и организиране на съдържанието вътре в него по начин, който дава по-добра представа на търсачките, каква информация се съдържа в него. Основния резултат от сео оптимизацията, който се цели е постигането на челни резултати при търсене в Google.