IT Услуги

Ние от Зонтех България ООД разработихме няколко IT Услуги в услуга за Вас, нашите клиенти:

System administration


Поддръжка на всички Windows OS, Microsoft Office, инсталация и конфигурация на работни станции и лаптопи.
Поддръжка на Windows Servers 2003,2008,2012,2016, Активна Директория и сървърна виртуализация.

File servers & storages


Зонтех може да Ви предложи конфигуриране и поддръжка на файлови и сторидж сървъри, както и консултации при избора на продукт спрямо Вашите нужди.

Network administration


Зонтех може да изгради и поддържа Вашата мрежа. Нашите мрежови администратори са CCNA и CCNP сертифицирани професионалисти с многогодишен опит.

IT Security


ИТ сигурността се превръща във все по-голямо предизвикателство за всеки бизнес. Ние предлагаме изграждане и поддръжка на Firewalls, VPN свързаност, мрежова защита, Anti-Virus, както и много други решения за Вашата ИТ сигурност.

Web Service


Разработка на Уеб страници. Ориентирани сме към изработката на фирмени страници, онлайн магазини и уеб недвижими имоти. Екипът ще ви предложи уникален дизайн с новаторско мислене за Вашето представяне.

СЕО optimization


СЕО Оптимизацията е популяризиране на вашия сайт и организиране на съдържанието вътре в него по начин, който дава по-добра представа на търсачките, каква информация се съдържа в него. Основния резултат от сео оптимизацията, който се цели е постигането на челни резултати при търсене в Google.