IT Курсове

Зонтех България ООД в партньорство с една от водещите Сиско академии Ви предлага следните курсове:

CCNA 1: Introduction to Networks

CCNA 2: Routing and Switching Essentials

CCNA 3: Scaling Networks

CCNA 4: Connecting Networks

Introduction to Linux I

Курсът Introduction to Linux I, разработен от компанията NDG, дава знания и умения за управление на често срещани дистрибуции на Linux. В курса са включени онлайн материали за самоподготовка, практически упражнения и работа с виртуална машина, както и тестове за проверка на усвоените знания.

Introduction to Linux II

Курсът Introduction to Linux I, разработен от компанията NDG, продължава фокусът върху основите умения за системна администрация на Linux, нужни в подготовката за сертификацията на LPI LPIC-1 или CompTIA Linux+. Сред задачите, които се задълбочават като познания са умения за работа с командния ред, инсталиране и конфигуриране на компютър с Linux, както и конфигуриране на мрежови услуги. В курса са включени онлайн материали за самоподготовка, практически упражнения и работа с виртуална машина, както и тестове за проверка на усвоените знания.

CCNA Security 2.0


Курсът CCNA Security помага на студентите в следните направления:
Да разберат ключови концепции за сигурността и как да разработват и прилагат политики по сигурността с цел предотвратяване на рискове;
Да придобият умения, нужни за конфигуриране, наблюдение, откриване и решаване на проблеми, свързани с мрежовата сигурност;
Да се подготвят за сертификационния изпит на Сиско CCNA Security;
Да започнат или надградят кариера в сферата на мрежовата сигурност
Да се отличат на пазара на труда със специализирани умения и опит.


CCNP ROUTE: Implementing IP Routing


Курсът CCNP ROUTE дава задълбочени познания по маршутизирането в големи корпоративни мрежи.След завършване на курса, студентите ще могат да:
Създават, наблюдават и поддържат маршрутизиращи услуги в корпоративни мрежи;
Планират, конфигурират и проверяват работата на сложни корпоративни LAN и WAN маршритизиращи решения;
Конфигурират и поддържат IPv6, RIP, EIGRP, BGP и OSPF в корпоративни мрежи;
Конфигурират сигурни маршрутизиращи решения за работа на клонове и мобилни служители.


CCNP SWITCH: Implementing IP Switched Networks


Курсът CCNP SWITCH дава задълбочени познания по комутирането в големи корпоративни мрежи.След завършване на курса, студентите ще могат да:
Създават, наблюдават и поддържат комутирани услуги в корпоративни мрежи;
Конфигуриране и сигурна интеграция на VLANs, WLANs, пренос на глас и видео в корпоративни мрежи;
Планират, конфигурират и проверяват работата на сложни корпоративни комутирани решения.


CCNP TSHOOT: Troubleshooting and Maintaining IP Networks


Курсът CCNP TSHOOT дава задълбочени познания по откриването и решаването на проблеми с маршрутизирането и комутирането в големи корпоративни мрежи.След завършване на курса, студентите ще могат да:
Планират и изпълняват мрежова поддръжка в сложни IP комутирани и маршрутизирани мрежи;
Откриват и отстраняват проблеми в мрежите чрез технологично базирани процеси и добри практики, основани на систематични и индустриално признати подходи.


NDG Linux Essentials

Курсът Linux Essentials, разработен от компанията NDG, включва запознаване на студентите с основите на операционната система Linux и командния ред. В курса са включени онлайн материали за самоподготовка, практически упражнения и работа с виртуална машина, както и тестове за проверка на усвоените знания. Сертификация Курсът е предназначен за студенти, които искат да получат разширено въведение в света на Linux и подготвя за сертификационния изпит на Linux professional institute Linux essentials professional development certificate.

Microsoft Technology courses

Технологичните обучения на Майкрософт са предназначени за професионалисти, които искат да придобият задълбочени познания по дадена технология или продукт на Майкрософт като Windows Server 2012, SQL Server 2014, SharePoint Server 2013, Lync Server 2013, System Center, Exchange 2013, Azure и др.

MS Office ниво начинаещи

Курсовете за начинаещи в MS Office са подходящи за потребители, правещи първи стъпки в работата си с операционната система MS Windows, текстообработващата програма MS Word, програмата за работа с таблици MS Excel, програмата за електронна поща MS Outlook, както и браузърът Internet Explorer.

MS Office базово ниво

Курсовете за базово ниво са предназначени за потребители, които имат опит с работата с програмите от офис пакета и целят да изучат основните функционалности на продуктите, използвани във всекидневната работа с тях.

MS Office експертно ниво

Курсовете за експертно ниво са предназначени за потребители, които имат широк опит с работата с програмите от офис пакета и целят да получат експертни знания и умения за съответния продукт.